Agro Kisgép Center Logo
Agro Kisgép Center Logo
  • Termékek
    • Akciók 
    • 0THM 
    • Husqvarna gépek 
    • Kerti gépek 
    • Kert 
    • Borászat 
    • Kártevők és rovarok elleni védekezés 
    • Háztartási eszközök 
    • Lakásdekoráció 
    • Elektromos gépek 
    • Akkus gépek 
    • Aggregátor 
    • Utánfutó 
    • Munkaruha 
    • Kéziszerszámok 
    • Játékok 
  • Blog
Pektinbontó folyadék Zimopec 10ml
Pektinbontó folyadék Zimopec 10ml
RRP: 1 290 Ft 
1 050 Ft
  1. Borászati anyagok
  1. Borászat
  2. Borászati anyagok

Pektinbontó folyadék Zimopec 10ml

Cikkszám:
pekt5001
Pektinbontó folyadék Zimopec 10ml
Raktáron
Egységár:
Egységár: INF Ft./dl
További adatok
1 050 Ft
RRP: 1 290 Ft 
Megtakarítás 240 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
  • Részletek
  • Adatok
Részletek

A Zimopec P 110 L cefrék, mustok és gyümölcslevek kezelésére szolgáló enzimkészítmény, amely teljesen lebontja a pektineket, ezzel megkönnyíti a préselést és a későbbi derítési és szűrési műveleteket.


Pálinkacefrék esetén segíti a gyümölcsök íz- és illatanyagainak cefrébe oldódását.


Alkalmazása:
Az anyagot 10-20-szoros vízmennyiségben, vagy mustban kell feloldani és egyenletesen szétterítve a cefréhez, musthoz, vagy gyümölcsléhez adagolni. 


Borkészítéskor:
A kezelés időtartama 1-2 óra (!).


A kezelési hőmérséklet optimuma 20 C fok.


Hűvösebb időjárás esetén a kezelés időtartama 3 óra is lehet.


Az enzim hatását folyamatosan figyelni kell és a kívánt eredmény elérése után a préselést azonnal meg kell kezdeni!


Adagolás:


1-2 g/100 liter, így a 10 ml, kb. 600-1200 liter cefréhez elegendő.


A Zimopec túladagolása, illetve a kezelési idő meghosszabítása a szőlőcefre elpépesedését okozhatja!


Pálinkacefrék készítésekor:



  • A gyümölcsöket feltétlenül magozzuk ki!

  • A Zimopecet a kifőzés előtt legalább 2-3 nappal a cefréhez kell adagolni.

  •  Adagoláskor és az azt követő napon javasolt a cefre alapos átkeverése.


Adagolás:



  • Bogyós gyümölcsöknél (pl. málna): 1-2 gr / 100 liter

  • Csonthéjasoknál  (pl: cseresznye, barack, szilva): 2-3 gr / 100 liter

  • Alma és birs esetén: 4-5 gr / 100 liter

Adatok
Beszállítói cikkszám:
39-748
Belső cikkszám:
39-748
EAN:
39-748
Tömeg:
500 g/db
Csomagajánlatok
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Krinor Bt.
  • 7624 Pécs, Szigeti út 94-96.
  • +36-30/620-4005
  • info@krinor.hu
  • facebook

További információk
  • Cégünkről
  • Üzleteink
  • Alkatrész kereső
  • Cofidis Online Áruhitel
  • Virtuális túra
Árukereső.hu Árukereső.hu
simplepay_hu_v2
cofidis_bank
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  • Akciók 
  • 0THM 
  • Husqvarna gépek 
  • Kerti gépek 
  • Kert 
  • Borászat 
  • Kártevők és rovarok elleni védekezés 
  • Háztartási eszközök 
  • Lakásdekoráció 
  • Elektromos gépek 
  • Akkus gépek 
  • Aggregátor 
  • Utánfutó 
  • Munkaruha 
  • Kéziszerszámok 
  • Játékok 
  • Blog
Belépés
Regisztráció
oogle
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.